htrth

Iti apar astfel de PUNCTE pe fata? CE SUNT, DE FAPT, si cum poti scapa pe loc de ele cu ingrediente din BUCATARIA TA!


  1. Bandă pentru curățarea aporilor. Cu siguranță ai cumpărat așa ceva cel puțin o dată, însă acum o poți confecționa chiar la tine acasă. Este suficient să amesteci un pliculeț de gelatină cu 2 linguri de lapte. Aplică amestecul peste zonele cu probleme, lasă-l să acționeze până se usucă și apoi trage-l cu grijă. Toate impuritățile se vor lipi de gelatină.

  2. Sarea Epsom are numeroase proprietăți, printre care proprietăți antibacteriene, fiind un agent de curățare excelent. Amestecă 50 ml de apă fierbinte cu 1 lingură de sare epsom și 4 picături de iod. Se formează o pastă care se întinde ușor pe zona cu puncte negre. Se lasă să acționeze până ce se usucă și apoi se spală zona cu apă caldăși eventual un prosop.

  3. Ouăle au numeroase beneficii pentru sănătatea pielii, iar îndepărtarea punctelor negre este unul dintre acestea. Separă un ou și păstrează albușul. Bate-l bine timp de câteva minute și aplică-l pe zonele problematice. Stai cel puțin 10 minute cu albușul pe față, după c are spală-te cu apă caldă și șterge-te cu un prosop uscat.


  4. Roșiile sunt acide și această proprietate le ajută să îndepărteze coșurile sau punctele negre. Pisează pulpa uni roșii și întinde-o cu grijă pe zonele cu puncte negre. Las-o să acționeze timp de 15 minute și apoi clătește-te. Pentru a obține cele mai bune rezultate este indicat să urmezi acest tratament de 2-3 ori pe săptămână, timp de cel puțin o lună de zile.

  5. Mierea de albine are proprietăți antiseptice și antibacteriene, catifelează pielea, îi oferă hidratare și ajută la remedierea problemelor precum punctele negre. Tot ce trebuie să faci este să masezi ușor zonele cu puncte negre cu miere de albine, timp de câteva minute. Clătește-te apoi cu apă caldă.eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x