spune-zodiacul-egiptean-despre-viața-ta-759x488

Iată ce spune zodiacul egiptean despre viața ta!


În zodiacul Egiptean există 12 semne zodiacale. Fiecare semn zodiacal este reprezentat de câte un zeu egiptean. Nu numai că acest zeu te va ghida în viață, dar te va proteja și îți va oferi noroc, dacă ai încredere în el.
Să vedem tu de ce zeu ești protejat în horoscopul egiptean.

Nilul (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 18-26 noiembrie)

Este primul semn al zodiacului egiptean iar persoanele născute sub acest semn sunt cele mai puternice. Cu un curaj ieşit din comun, ele sunt capabile să se sacrifice pentru oricine şi să lupte din răsputeri pentru a obţine tot ce îşi doresc. Semne compatibile: Amon Ra şi Seth.


AMON RA (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Este cel de-al doilea semn zodiacal, iar cei născuţi sub semnul lui Amon Ra, zeul Soarelui, sunt persoane vesele, pline de viaţă, care îşi găsesc întotdeauna motivaţia. Sunt lideri înnăscuți, foarte iubiţi de cei din jur şi nu au teamă de nimic. Semne compatibile: Nil şi Horus.


Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Sunt persoane grijulii, care îi pun mereu pe ceilalţi pe primul loc. Sunt în permanență dornici să ajute, oferă din puţinul lor şi altora şi nu regretă niciodată faptele bune. Sunt oameni sensibili şi calzi. Semne compatibile: Amon Ra şi Thor.

Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Nativii Geb au o intuiţie ieşită din comun. De cele mai multe ori, iau decizii în funcţie de sentimentele şi trăirile pe care le au de moment. Se ghidează după emoţii şi simt foarte bine ce fel de persoane au în preajmă. Sunt fascinați de natură şi de problemele de mediu. Semne compatibile: Horus şi Seth.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Cei născuţi sub semnul lui Osiris au o personalitate duală. Pe de o parte sunt încrezători şi cred cu tărie în visele lor, iar pe de altă parte sunt vulnerabili şi pot fi răniţi foarte uşor. De aceea, ei trebuie să fie foarte atenţi ce fel de prieteni îşi fac. Semne compatibile: Isis şi Thot.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Un lucru care poate fi spus despre nativii Isis este acela că sunt genul de oameni care spun lucrurilor pe nume, care ies victorioși din orice luptă și nu se lasă înșelați de nimeni. Ei sunt întotdeauna cu un pas înaintea celorlați. Semne compatibile: Thot și Osiris.

Vezi pagina următoare


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x