horoscop-mihai-voropchievici-4

Horoscop săptămâna 11-17 iunie – Să vedem ce ne rezervă astrele în următoarele zile. Așadar, să luăm fiecare zodie în parte și să le discutăm!


Horoscop săptămâna 11-17 iunie – Suntem la început de săptămână și trebuie să vedem ce ne rezervă astrele în următoarele zile. Așadar, să luăm fiecare zodie în parte și să le discutăm!

Berbec

De ce să pierzi energie pe proiecte care nu sunt urgente? Ești pe punctul de a face o descoperire care îți va schimba viața. Este un punct de cotitură. În curând, totul va fi îmbrăcat într-o lumina nouă, vibrantă a inspirației. Când Venus se mută în noua ei casă, ocaziile vor veni la tine iar imaginația ta va fi la cote maxime.


Taur

Vei avea cu adevărat un înger păzitor săptămâna aceasta. Ai practic o armată de asistenți mitologici ai universului care îți vor fi alături în tot ceea ce vei întreprinde. Profită de asta, mai ales săptămâna aceasta, întrucât astrele îți sunt favorabile.

Gemeni

Problemele mici te pot acapara în următoarele zile. Încearcă să le rezolvi pe rând, nu te enerva și nu te afunda prea mult în ele. Acestea vor trece și spre sfârșitul săptămânii vor fi toate rezolvate.


Rac

Problema cu care te confrunți de ceva timp, pare că se va rezolva acum, în această săptămână. Trebuie doar să nu te mai gândești atât de mult la ea. Ai supracomplicat situația analizând prea mulți factori din prea multe perspective.

Leu

Norocul este cu tine în această săptămână. Tot ceea ce încerci să faci, îți iese, indiferent de circumstanțe. Este săptămâna în care foarte mulți apropiați îți vor cere sprijinul! Nu-i refuza, pentru că și pe ei îi poți ajuta destul de ușor.

Fecioară

Se pare că săptămâna aceasta vei avea de-a face cu nopți petrecute prin spitale sau instituții apropiate de spitale… Nu pentru tine vei face asta, ci pentru o persoană dragă ție sau un prieten. O veste nu tocmai bună se pare că vei primi în această săptămână…

Vezi pagina următoare


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x